Gauk 20% palūkanų.Gauk papildomu pajamu!!!






Dažniausiai užduodami klausimai


K: Kas yra MPG-CAP™ ?

A: MPG-CAP™ yra 100% organinė medžiaga, skirta vidaus degimo varikliams. Padengdama vidaus degimo kamerą itin plona plėvele MPG-CAP™užtikrina geresnį degalų degimą. Taip sutaupomas kuras ir padidinamas variklio galingumas.

K: Ar atlikti tyrimai įrodantys MPG-CAP™ veiksmingumą?

A: Taip. MPG-CAP™ buvo išbandomas tiek laboratorijose, tiek keliuose. Gauti rezultatai patvirtino produkto veiksmingumą. Kompanija Fuel Freedom International garantuoja kuro sąnaudų sumažėjimą nuo 7 iki 14%. Važiuodami dideliu greičiu pastebėsite, kad variklio darbas gerėja, o kuro sąnaudos beveik nepakinta.

K: Kodėl turėčiau naudoti MPG-CAP™?

A: MPG-CAP™pagerina visą transporto priemonės veiklą: taupomas kuras, variklis mažiau dėvisi, mažėja kenksmingų medžiagų emisija, mažėja variklio temperatūra.


K: Ar MPG-CAP™ kenkia riebokšliams?

A: Ne, MPG-CAP™ visiškai nekenkia varikliui, tarpinėms ar riebokšliams.


K: Kuo MPG-CAP™skiriasi nuo kitų kuro papildų?

A: MPG-CAPS tm nėra kuro papildas. Tai degimo kameros kondicionierius, gerinantis degimo procesą variklyje. Dėl to mažėja emisija, transporto išlaidos nuvažiuotam atstumui ir kuro sąnaudos. Kai kurie kuro papildai tik išvalo kuro sistemą, palikdami žalingų medžiagų, galinčių pakenkti varikliui. MPG-CAP™ garantuoja 100 % saugumą aplinkai ir varikliui.


K: Kokiam kurui tinka MPG-CAP™ ?

A: MPG-CAP™ tinka visoms benzino, dyzelinio kuro, bio-dyzelinio kuro ar etanolio-benzino mišinio rūšims. Kuo žemesnė benzino markė, tuo labiau pastebimas variklio darbo pagerėjimas.

K: Kaip dažnai reikia naudoti MPG-CAP™ ?

A: MPG-CAP™ reikia naudoti kiekvieną kartą užsipilant kuro.


K: Ar MPG-CAP™ yra registruotas E.P.A (Tarptautinėje gamtosaugos organizacijoje?

A: Taip. EPA išnagrinėjo nepriklausomų tyrimų atskaitą, kurią pateikė FFi ir įregistravo produktą (Nr. 201 220 001). EPA netvirtina ir neteikia licenzijų jokiems produktams.


K: Ar MPG-CAP™ gali būti naudojamas kitokių mašinų varikliams?

A: Taip. MPG-CAP™ tinkamas visiems benzininiams ir dyzeliniams varikliams: valčių, žemės ūkio įrangos, sunkiosios technikos ir t.t. MPG-CAP™ taip pat tinka dviračių transporto priemonių varikliams, pavyzdžiui, prikabinamiems varikliams, elektriniams pjūklams, žoliapjovėms ir t.t. Be to, MPG-CAP™ tinka bio-dyzeliniui kurui ir etanolio-benzino mišiniams.


K: Ar MPG-CAP™ mažina kenksmingą degalų emisiją ir mažina aplinkos užterštumą?

A: MPG-CAP™mažina anglies monoksido, angliavandenilio ir azoto oksido kiekį.



K: Kas atsitiks MPG-CAP™ patekus ant rankų?

A: Tiesiog nuvalykite MPG-CAP™ popierine servetėle ir nusiplaukite rankas.


K: Ar MPG-CAP™ tinka senoviniams, klasikiniams automobiliams?

A: Taip. MPG-CAP™ gerina ir senų mašinų variklio darbą.


K: Ar gali MPG-CAP™ pakenkti mašinos kuro sistemai ar kataliziniam konverteriui?

A: MPG-CAP™nekenkia nei kuro sistemoms, nei kataliziniams konverteriams.


K: Ar MPG-CAP™ veiksmingas užvedant automobilį esant dideliems temperatūros svyravimams?

A: Taip. MPG-CAP™ padeda lengviau užvesti automobilį esant žemai ar aukštai temperatūrai.


K: Ar MPG-CAP™ gali išvalyti kuro sistemą taip gerai, kaip kiti kuro papildai?

A: MPG-CAP™nėra kuro papildas. MPG-CAP™padengia degimo kamerą itin plona plėvele taip užtikrindamas geresnį degalų degimą.


K: Ar MPG-CAP™ pagerina nuvažiuotą atstumą kuro vienetui?

A: Naudodami MPG-CAP™ sutaupysite pinigų, išaugs variklio galingumas ir pagerės darbas. Taip pat MPG-CAP™ prailgina variklio tarnavimo laiką. Važiuodami dideliu greičiu pastebėsite, kad variklio darbas gerėja, o kuro sąnaudos beveik nepakinta. Jeigu važiuojate neviršydami leistino greičio reikalavimų, nuvažiuotas atstumas su tokiu pačiu kuro kiekiu išaugs nuo 7 iki 14%.


K: Ar MPG-CAP™ nekenkia aplinkai?

A: MPG-CAP™ yra registruotas EPA ir saugus visoms kuro rūšims.


K: Ar MPG-CAP™ yra nekenksmingas?

A: Taip, nekenksmingas.

Bandymų rezultatai

UNAM bandymų rezultatai 

Naujausi MPG-CAPS tm bandymai 
Per paskutines pusantros valandos nustatytas kuro sąnaudų sumažėjimas iki 19% 
Nauji MPG-CAPS tm bandymai dinamometru – 2007 
Bandymams naudota Teksaso dinamometrine įranga
Nauji MPG-CAPS tm bandymai atlikti Australijoje – 2007 
Bandymai vykdyti Pietų Australijos valdžios remiamoje emisijų tyrimo bazėje. 
Nepriklausomos laboratorijos bandymų rezultatai 

Jerry Lang‘as, turintis daug patirties naftos perdirbimo pramonėje, išanalizavo nepriklausomos laboratorijos atliktų bandymų rezultatus. 

Bandymai nustatė, kad FFi kapsulė suveikė cilindro degimo kameroje. Jokių pašalinių kuro pakitimų išskyrus 10% išaugusį kuro tankį nepastebėta. Išaugęs kuro tankis 10% pagerino MPG kaip ir teigia MPG-CAPS tm produkto gamintojai. Bandymai nenustatė jokio neigiamo produkto poveikio bet kokio tipo varikliams. Naudojant produktą automobilis nepraranda suteikiamų garantijų 

Jerry Lang‘as parengė išsamią ataskaitą apie MPG-CAPS™ 

Jerry Lang‘as turi daugiau kaip 40-ties metų darbo patirtį kuro degimo procesų srityje bei gerai išmano naftos perdirbimo procesus. Būtinai perskaitykite išsamią jo ataskaitą. Jerry Lang‘as turi 17 patentų, iš kurių net 13 susiję su kuro degimu. Trys iš jo patentuotų emisijos mažinimo procesų parduodami visame pasaulyje. Jerry Lang‘as yra mechaninės inžinerijos bakalauras 

Kompanijos Fuel Freedom International, LLC of Altamonte Springs, Florida prašymu, įmonė Ecochek vykdys nepriklausomus mokslinius tyrimus apie variklio tepalo priedus. Moksliniai tyrimai vyks laikantis Fuel Freedom International, LLC ir JAV vyriausybės (GSA, General Services Administration) rekomendacijų. 

Nuvežiau savo 1999 metų Ford‘ą emisijos kontrolei. Tikrinantis žmogus labai nustebo nustatęs nulinę emisiją. Kadangi mašina buvo 1999 metų, emisijos parodymai turėjo būti kitokie. Tai puikus pavyzdys ir praktiškas įrodymas, kodėl verta pirkti ir parduoti FFi MPG-CAPS tm. 

Dennis Nickles, Kalifornija 

FFi Interek ataskaita 


Interek Group PLc yra pasaulinė bandymų, inspektavimo ir sertifikavimo kompanija. Pridedamus bandymus užsakė Nepriklausomas platintojas. FFi Europe juos nupirko, kad ir kiti platintojai galėtų susipažinti su bandymų rezultatais. 

Akivaizdu, kad bandymų ataskaita įrodo, kad MPG-CAP tm ir MPG-MEGA-CRUMBS tm ne tik nekenkia, bet ir pagerina dyzelinių ar benzininių variklių darbą.

PATIRTIS NAUDOJANT FFI PRODUKCIJA

FFI papildai degalams
Jūs galite negauti atestacijoje nurodyto rezultato. Tyrimų duomenimis, degalų ekonomija vidutiniškai yra 7-14%. Daug kas priklauso nuo Jūsų važiavimo būdo, greičio, vietovės, aplinkos sąlygų ir automašinos laikymo sąlygų. Kad gautumėte geresnių rezultatų, produktą reikia naudoti nuolat. 

PATIRTIS NAUDOJANT FFI PRODUKCIJA
Seniai vairuoju krovininę mašiną, važinėju į tolimus reisus ir neseniai pradėjau naudoti FFI kapsules. Išbandžiau savo variklį kompiuteriu. Aš gerai žinau savo variklio galimybes. Pradžioje aš įdėjau 10 tablečių, bet ypatingo skirtumo nepajučiau. Po dviejų dienų mes su kolega pakrovėme apie 80 tūkstančių svarų (32 tonos). Rida nuolat augo, o degalų sunaudojimas liko tas pats. Variklio galia žymiai padidėjo. Mašina buvo pilnai pakrauta, o man pasirodė, kad aš vežu orą net kalnuose. Paprastai toks reisas trunka 5 valandas, o šį kart – 3 val. 45 min. Su kiekviena tablete sutaupome nemažiau kaip 8,5 $. 
Arthur Taylor –Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius. 

Nuo 2006 m. gegužės 3 dienos aš naudoju MPG-CAPS dviems savo mašinoms. Mes dviese pravažiavome apie 50000 mylių per metus (80000 km). Nuo pat MPG-CAPS naudojimo pradžios aš nuolat jaučiu variklio darbo pagerėjimą. Pavyzdžiui, 2006 m. birželio 2 d. aš ketvirtą kartą užpyliau degalą kartu su kapsulėmis, po trečio užpylimo nuvažiuotas atstumas buvo 270,4 mylių, o po ketvirto – 331,2 mylių. Degalų ekonomija yra 0,2 $ iš vienos mylios, 23% iš vieno degalų bako. 
K.D. Schultz, Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius.

Vairuoju SAAB9s201. Pradėjus naudoti MPG Caps, pagerėjimas nuo 16,2 mylių iš vieno galono iki 20.7 mylių iš galono.
Jeffery A. Davis - Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius.

Aš turiu pusiau krovinį automobilį Ford LTL 9000 1995 m. su varikliu 60Detroit diesel. Mano mylios iš galono pakilo nuo 7.74 iki 8.95 po MPG-CAPS FFI kompanijos naudojimo. Tai - 16 % ekonomija.
Scott D. Schuster –Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius.

Savo Fordu pikapu 1999 m., kurio variklis 5.4V8, aš pravažiuodavau 200 mylių su 20 benzino galonų. Po pirmo užpylimo (nadojant dvi MPG Caps) pravažiavau 253 mylias, po trečio - 324 mylios su 20 galonų.
Don Frans - Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius. 

Mano rezultatai po metalo kondicionieriaus ir papildo MPG-EXTreme naudojimo: 
mano mašina Saturn Vue 2003. Po MPG-EXTreme papildymo aš išnaudojau du degalų bakus. Mes su žmona iškart pastebėjome, kad mašina važiavo sklandžiai, taip pat padidėjo galia. Degalų lygio rodyklė judėjo lečiau, degalų sutaupymas – 18, 5%. 
Paul E. Kelly - Forever Freedom International nepriklausomas distribiutorius.
+37061874928

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

MPG-CAP

Tabletės MPG-CAPS™