Greenleaf Lietuva ir uždarbis internete

Dėmesio!
Kviečiame į tarptautinės kompanijos GreenLeaf pristatymą!

2019 m. Vasario 13 d. ketvirtadienį 18.00 val. Kaune, Konstitucijos pr.6  (numerį patikslinsiu)  vyks GreenLeaf kompanijos pristatymas, kuriame išgirsite apie galimybę pradėti unikalų verslą


Būkite vieni pirmųjų Europoje!

GreenLeaf – XXI amžiaus kompanija, ateinanti į Europos rinką!

·        Aukščiausios kokybės ekologiška produkcija!
·        Beveik 4000 pavadinimų ir nuolat plečiamas asortimentas!
·        Net 8 kategorijų kasdienio vartojimo prekės!
·        Gamintojo kainos  be pardavimo tarpininkų!
·        Skaidri, virš 20 metų kompanijos istorija!
·        Bendradarbiavimas su garsiausiomis Šveicarijos, Italijos, Japonijos, Prancūzijos, Vokietijos kompanijomis!
·        Kompanijos startas, naudojant geriausią tinklinio marketingo strategiją!

Ateikite ir sužinosite, kaip prisijungti prie GreenLeaf komandos vieniems pirmųjų ir uždirbti iš visų kuriamo tinklo parduotuvių veiklos bei rinkodaros programos arba gauti pasyvias pajamas. Greenleaf  jau nuo 1998 metų valdo parduotuvių tinklą Kinijoje ir dabar pradeda savo veiklą Europoje, Rusijoje ir kitose šalyse. Todėl yra unikali galimybė tapti šio ekologiškų produktų gamybos ir prekybos tinklo dalimi jo plėtros etape!

Kokios naudos:
·        Sutaupysite pirkdami aukštos kokybės kasdienio vartojimo prekes su nuolaidomis iki 50 %; gausite papildomas pajamas rekomenduodami draugams ir pažįstamiems;
·        Sukursite verslo partnerių komandą ir produkcijos vartotojų tinklą;
·        Įkursite nuosavą EKO verslą, įsigydami „Greenleaf“ kompanijos frančizę: interneto parduotuvei, minimarketui arba supermarketui.


NEPRALEISKITE UNIKALIOS GALIMYBĖS, PAKVIESKITE DRAUGUS!

Registruokitės į renginį 8 61874928/ Viber ,Skype: jolt777,
el.pastas: alekmika@gmail.com

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!
image.png


 TRUMPAI APIE KOMPANIJĄ

Dvidešimt metų kompanijos „Greenleaf“ parduotuvių tinklas veikė tik Kinijos rinkoje. „Greenleaf“ yra palaikoma valstybės ir  2016 metais, gavusi Kinijos prekybos ministerijos tiesioginės prekybos leidimą, tinklinės rinkodaros būdu pradėjo plėsti savo veiklą Eurazijos Sąjungos ir Europos šalyse. Ir jau 2018 metais kompanija pagal apyvartą (201 mln. dolerių) užėmė 70-ąją vietą tiesioginės rinkodaros kompanijų sąraše. „Greenleaf“ naudoja integruotą rinkodarą, kuri sujungia mažmeninius pardavimus, internetinį verslą ir tiesioginius pardavimus. Visi produktai pas vartotojus patenka tiesiai iš gamyklų.

 „Greenleaf“ – mokslinių tyrimų, ekologiškų kasdienio vartojimo produktų gamybos ir prekybos kompanija, kuruojama Kinijos valstybės,  siūlo rinkai aukščiausios kokybės prekes gamintojo kainomis! Šiuo metu asortimente beveik 4000 pavadinimų prekių: buities, asmens higienos, sveikatos priežiūros, kosmetikos, maisto, drabužių, avalynės, elektronikos ir kitų.

Premium klasės produkcija kuriama kartu su biotechnologijų srityje pirmaujančia Šveicarijos kompanija „CRB Group“ ir pasauline italų kosmetikos kompanija „Intercos Group“, kuriančia gaminius Dior, Guerlain, Estee Lauder, Mary Kay ir kitiems garsiems prekių ženklams. Prekės gaminamos Kinijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, naudojant pažangiausias technologijas ir ekologiškai švarias medžiagas. Gamybos procese veikia tarptautinė kokybės kontrolės sistema, įdiegti ISO kokybės ir švaros standartai,  tarptautiniai GMP reikalavimai. Gamybos linijose naudojama pažangiausia gamybos įranga iš Vokietijos, Prancūzijos ir Italijos.


Daugiau informacijos apie kompaniją ir marketingą
Greenleaf kompanijos reklaminis klipas (vizitinė kortelė)
Marketingas (5 min)

Marketingas (10 min)



Produkcija:


Rašykite ir klauskite tel.nr.:8 618 74928/ Viber ,Skype: jolt777,

el.pastas: alekmika@gmail.com

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

MPG-CAP

Tabletės MPG-CAPS™