Pristatome
 kompanijos FFi produkto MPG-CAPS tm veikimo principus. Tai padės išvengti įvairių nesusipratimų dėl panašiai reklamuojamų, tačiau mažiau patikimų kuro papildų.
Oficialūs duomenys apie produkto MPG-CAP tm veikimo charakteristiką.
Visų pirma, dauguma rinkoje esančių kuro papildų ar kondicionierių yra tik paprasti valikliai, valantys kuro sistemą. Jie neturi poveikio kuro degimo procesui ir, dar svarbiau, pačiai degimo kamerai. FFi technologijos ir produkcija skiriasi nuo kitų panašiai reklamuojamų prekių tuo, kad veikia būtent šias kuro sistemos dalis.

Kadangi dauguma automobilių variklių degina kurą daugiau nei 99% efektyvumu, teiginiai, kad galima pagerinti patį kuro degimą yra bereikšmiai. Vis tik, didžiausi variklio našumo nuostoliai atsiranda prarandant šilumą, kuri verčia judėti vožtuvus. Kuro degimo srities specialistai teigia, kad šilumos regeneravimas – vienintelis praktiškas būdas kaip moderniuose varikliuose padidinti nuvažiuotą atstumą kuro vienetui. Mūsų produktas yra skirtas vidaus degimo kameros kondicionavimui, užtikrinančiam didesnį šilumos kiekio panaudojimą degimo proceso metu.

Įpylus MPG-CAPS tm į kuro baką, ši biocheminė medžiaga kartu su degalais patenka į vidaus degimo kamerą. Sudedamosios medžiagos dalys sąveikaudamos su metalo paviršiais esančiais vidaus degimo kameroje padengia juos plona plėvele. Procesas techniškai vadinasi termine oksidacija. Degimo metu karboksilinis metalas sukuria oksido perteklių ant karštų paviršių.

Procesą galima palyginti su keptuvės prisvilinimu ruošiant maistą. Perkaitinus keptuvę, maisto nuosėdos suformuoja sluoksnį, kuris oksiduojasi ir išlieka net po šveitimo. Šis sluoksnis įsiskverbia giliai į metalą, panaikina keptuvės spalvą.

Variklio cilindre, maži MPG-CAPS tm medžiagos kiekiai didelėje temperatūroje oksiduojasi padengdami cilindro sieneles, vožtuvo dugną ir degimo paviršių plona plėvele, kuri suteikia eilę privalumų.
Pirma, MPG-CAPS tm pakeičia metalo paviršiaus šilumos sugėrimo savybes. Šilumos forma išsiskirianti energija, sąveikaujant orui ir degalams, sukuria slėgimą, stumiantį stūmoklį žemyn. Tuo tarpu paviršius dengianti plėvelė sulaiko šilumos spinduliavimą. Tai įtakoja aukštesnę degimo temperatūrą, didesnį slėgį ir galingumą.

Antras MPG-CAPS tm sudaromos plėvelės privalumas – lygus, tarsi poliruotas, paviršius, lemiantis tolygesnį kuro pasiskirstymą. Tai galima būtų palyginti su vandens burbuliukais ant dažyto poliruoto paviršiaus. Plėvelė pritraukia skystą kurą, leisdama jam tolygiai pasiskirstyti. Tokiu būdu dirbdamas variklis įgauna daugiau galingumo.
Trečia, pati plėvelė veikia kaip katalizatorius, reaguojantis su MPG-CAPS tm medžiagos kataliziniu elementu. MPG-CAPS tm medžiagos aktyvios dalelės sąveikaudamos su šiluma variklio cilindre sukelia katalizinę reakciją, skatinančią geresnį cheminių elementų skilimą ir degimą. Be to, katalizinė reakcija yra egzoterminė ir išskiria šilumą. Visi trys išvardinti privalumai variklio cilindre sukuria nuo 30 iki 40% didesnį slėgį su tokiomis pačiomis kuro sąnaudomis.

Svarbu paminėti ir tai, kad MPG-CAPS tm sudaroma plėvelė stabdo žalingų atliekų susidarymą. Atsižvelgiant į tai, kokią svarbą automobilių pramonėje turi EPA (JAV Aplinkos apsaugos agentūra), šis faktorius yra ypač svarbus. Siekdami vykdyti EPA reikalavimą mažinti emisiją, degalų gamintojai pašalino iš kuro šviną ir pridėjo oksigenatų. Tačiau dėl to degaluose ėmė kauptis žalingos atliekos, prastinančios jų veiklą. Dar vienas mūsų produkto privalumas – šių atliekų kiekio mažinimas.

Bene svarbiausias MPG-CAPS tm naudojimo privalumas – emisijos mažėjimas. Katalizinis procesas, vykstantis katalizinių konverterių išmetimo sistemose, prasideda cilindre. Tai sumažina azoto oksidų (NOx) susidarymą. Taip konverteris mažiau dirba, ilgėja jo tarnavimo laikas.

Gausūs moksliniai tyrimai nustatė tik teigiamą įvairiopą FFi siūlomų produktų poveikį. Produktų platintojai ir pirkėjai turi papildomą pasaulinės draudimo sistemos garantiją bet kokiems galimiems variklio gedimams. Taigi, nėra priežasčių netikėti MPG-CAPS tm teikiamais privalumais, kurie akivaizdžiai pagerins jūsų gyvenimą.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Greenleaf Lietuva ir uždarbis internete

MPG-CAP